Namn&Nytt

Cecilia Frisk blir publisher på TTELA. Foto: Press

Cecilia Frisk blir publisher på TTELA

Mediejobb.nu - @mediejobbNU

Publicerad 2017-08-02

Cecilia Frisk blir publisher på TTELA. Hon tar därmed över det övergripande resultatansvaret för tidningen. Rekryteringen görs internt inom Stampen Media där Cecilia Frisk idag har rollen som ställföreträdande ansvarig utgivare och redaktionschef på Hallands Nyheter.

– Vi är glada över att kunna utse Cecilia till publisher. TTELA står inför ett antal utmaningar framöver och jag är övertygad om att Cecilia med hennes kompetens och mångåriga erfarenhet inom Stampen är helt rätt person för att genomföra dessa. Det känns extra roligt att kunna rekrytera rollen internt, säger Johan Hansson, vd Stampen Media.

– Det är med stor glädje jag tar mig an rollen som publisher på TTELA. Jag har haft två fina år på Hallands Nyheter och ser nu fram emot nya utmaningar på TTELA. Det ska bli jättekul att tillsammans med medarbetarna få driva tidningen framåt och fortsätta förse Trollhättan/Vänersborgs-regionen med lokal kvalitetsjournalistik, säger Cecilia Frisk, tillträdande Publisher TTELA.

Cecilia Frisk tillträder sin nya roll som publisher på TTELA under augusti. Parallellt kommer en rekrytering på Hallands Nyheter att ske.