Namn&Nytt

Hon blir ny vd på Wallstreet Media

Mediejobb.nu - @mediejobbNU

Publicerad 2017-11-08

Den 1 november tillträdde Sanna Kindmark rollen som vd för det Stampenägda mediebolaget Wallstreet Media.

Sanna har, med ett uppehåll på två år, varit anställd i bolaget sedan 2006. Sedan februari 2017 är hon operativt ansvarig för verksamheten, vars primära fokus är utomhusreklam.

– Det är med glädje jag kan presentera Sanna som ny vd för Wallstreet Media. Sanna har en lång och gedigen erfarenhet av utomhusreklam och hon har gjort ett väldigt bra jobb som operativ chef för verksamheten. Det senaste året har varit ett utvecklingsår och nu är det full fart framåt i både Göteborg och Stockholm. Med Sanna som ansvarig är jag övertygad om att det kommer bli bra, säger Johan Hansson, vd Stampen Media, i ett pressmeddelande.

Missa inga lediga tjänster! Anmäl dig gratis till nyhetsbrevet som ger dig veckans hetaste jobb

Sanna Kindmark var anställd på Wallstreet Media mellan 2006 och 2014 och kom tillbaka till företaget 2016. Tiden däremellan var hon etableringsansvarig på Nordic Wellness. Nu är Sanna redo att anta rollen som vd för Wallstreet Media.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få axla rollen som vd på Wallstreet Media som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Under 2018 kommer vi att lägga vårt fokus på trafikreklam primärt, vilket också är vår kärnverksamhet, säger Sanna Kindmark, tillträdande vd på Wallstreet Media.