Mediejobb.nu

Lediga jobb inom media, marknad, reklam, PR, kommunikation och webb

Nyheter

AGFO söker Innehållsansvarig- Här är tjänsten du har väntat på – hoppas vi!

Är du lika nyfiken på EU:s initiativ om kolinlagring och dess påverkan på framtidens matsystem som Crispr/Cas9, smarta leveransrobotar och nya konsumentvanor? Älskar du att scanna nyheter, forskningsrapporter och nya startups i livsmedelssektorn för hitta relevanta perspektiv och infallsvinklar om morgondagens matsystem? Då kanske du är vår nya kollega!

Om dig
Vi söker dig som är en driven, erfaren och skarp journalist med stor vana av att ta in mycket information inom nischade ämnen – allt från nyheter till forskningsrapporter – för att sedan vaska fram det viktigaste och paketera det på ett smart och tillgängligt sätt.

Du har en gedigen kunskap om svenska matsystemet och ett framtidsfokus med betoning på hållbarhet, innovation och ny teknik. Du är nyfiken och på ständig jakt efter ny kunskap och nyheter som är relevant inom ansvarsområdet och du drivs av att dela med dig till andra.

Du är självgående, strukturerad och en ”doer”, van att hugga i där det behövs och tycker att det är roligt att jobba i en föränderlig kontext. Du är nyfiken, innovativ och modig och vill hela tiden utveckla dig själv. Du är också bra på att skapa och bibehålla goda relationer.

AGFO är en startup och under ständig utveckling – för att trivas behöver du gilla att jobba agilt. Du är van att jobba digitalt och är nyfiken på nya tekniska lösningar som effektiviserar vardagen.

Om AGFO
Vi är kunskaps- och mediebolaget med fokus på framtidens matsystem. Vi identifierar affärs- och utvecklingsmöjligheter i ett matsystem i omvälvning. Det gör vi tack vare kunskap, analytisk förmåga och journalistisk skärpa inom mat, innovation och hållbarhet.

Vi har två huvudsakliga affärsområden: journalistik och konsultuppdrag. Inom det journalistiska uppdraget jobbar vi med AGFO Talks, vår populära seminarieserie, och AGFO Weekly, vårt populära nyhetsbrev.

I vår konsultverksamhet arbetar vi med innehållsstrategi och produktion, research, analys, anordnande av affärsdrivande mötesplatser och rådgivning. Bland våra kunder finns bland andra Lantmännen, Ica, Business Sweden, Orkla, Livsmedelsverket och Jordbruksverket. Vi är också ofta anlitade som föreläsare och moderatorer.

Om rollen
Du är vår ledstjärna när det gäller att hitta nya vinklar och perspektiv – alltid med fokus på morgondagens matsystem.

I rollen som Innehållsansvarig ansvarar du för innehåll och research i AGFO Talks och AGFO Weekly samt för innehåll och spridning på våra sociala plattformar. Du kommer även ansvara för research och innehållsproduktion i våra kunduppdrag samt upprätthålla ett relevant konsultnätverk av innehållsproducenter. Om du även är intresserad av att moderera och föreläsa är det ett stort plus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde strax före sommaren alternativt efter sommaren.
Befattningen är baserad i Stockholm och du rapporterar till vd för AGFO.
Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2021. Skicka ditt CV och ett personligt brev till rekrytering@agfo.se. Länk till jobbannons: https://agfo.se/2021/03/innehallsansvarig_agfo/

Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta Linda Segerblom, vd AGFO.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Related Articles

Erik Norberg, ny Marketing Services Director på Egmont Publishing.

Egmont hämtar vd från Mitt i

Egmonts affärsområde Marketing Services fokuserar främst på digital kommunikation och innehållsmarknadsföring och innefattar ägarskap i flera nordiska verksamheter, däribland ledande svenska byråer som Ingager, Klintberg Niléhn och KAN. Omsättningen uppgick till cirka 300 miljoner kronor under 2017 och målet är att tillväxten ska öka markant under 2018 och framåt. Erik Norberg får en nyckelroll i […]