The Amazing Society storsatsar – värvar fem

The Amazing Society växer. Nu har de rekryterat fem nya personer.

Malin Careliusen, med mångårig erfarenhet från kommunikationsbranschen, spelindustrin, UX och tjänsteutveckling går in som strategisk projektledare på The Amazing Society och ska bland annat utveckla byråns koncept- och strategierbjudande. Malin har arbetat med digital marknadsföring i närmare 20 år. Hon har lett team i flertalet organisationer på kundsidan såsom McDonald’s och Spelbolaget King och har även erfarenhet från reklambyråerna Ogilvy och DDB där hon drivit projekt för Länsförsäkringar, Gevalia, Telia, ATG och Lufthansa.

Henrik Haegermark går in som kundansvarig och strategisk rådgivare och kommer senast från rollen som Commercial Manager för Fashion Week Stockholm. Han har även en bakgrund från ett flertal byråer inom olika discipliner såsom reklam, pr och kommunikation, och är därmed mycket van med komplexiteten i kommunikationslandskapet.

Emma Klein som också blir kundansvarig och strategisk rådgivare, har tidigare arbetat som säljare inom retail, samt som platschef på familjeföretaget Kleins Kitchen. Därefter skolade hon om sig inom medie- och kommunikationsvetenskap och kommer närmast från Medieinstitutet. Där har hon samlat på sig erfarenhet från ICA och arbetet med “Maxi-profilen” och att utbilda butikerna i sociala medier och digital marknadsföring samt arbetat med Brand Experience-byrån Le Pacte, och deras Though Viking.

Teamet inom mediaköp stärks upp med Isabelle Oleszko som senast kommer från byrån DigitasLBi där hon arbetat både med content och media för stora kunder som Absolut, Volvo, Scania, Radisson & Park Inn, BRA flyg, Telia, Goodyear med flera. Innan dess var hon marknadsansvarig på startup-företaget SurfEars, där hon jobbade både från Malmö och Hawaii, med stort fokus på influencer marketing och e-commerce.

The Amazing Society växer nu också ut ur sitt gamla kontor och flyttar under sommaren in i helt nya lokaler i samma fastighet, vilket nyanställda Office Manager Jennifer Johns har största fokus på. Jennifer kommer med erfarenhet av liknande roller på bland annat Adtoox, Tele2, Huawei, Stockholmståg och Samsung.

Philip Eide blir ny marknadschef på Onlinepizza. Foto: Pressbild

Lämnar Mastercard – blir marknadschef på Onlinepizza

Onlinepizza, har rekryterat Philip Eide som ny marknadschef.

Philip Eide kommer närmast från Mastercard där han arbetade som marknadsansvarig för Norden och Baltikum. Dessförinnan arbetade han 10 år på Dell, bland annat som marknadschef för konsument/mindre/medelstora företag och som strategichef för PC-verksamheten i Norden.

Philips första uppdrag är att sjösätta ett varumärkesarbete som fastställer Onlinepizza som den främsta tjänsteleverantören för hemkörning av mat i hela Sverige.

– Onlinepizza är en marknadschefs dröm! Företaget har en stark historia, stor kommunikationsbas via social medier och ett välutvecklat plattform för CRM. Varumärket Onlinepizza ger stora möjligheter att vara kreativ, utmana och ha en autentisk personlig ton till våra kunder, säger Philip Eide.