Johanna Nordström (till höger) lämnar Nyheter24. Till vänster: Frida Boisen, Bonnier. Foto: Pressbild

Bonnier toppvärvar från Nyheter24

Bonnier Magazines & Brands har gjort klart med en topprekrytering. Nu har de värvat över Johanna Nordström från Nyheter24.

Nu förstärker Bonnier Magazines & Brands sin true native-satsning och stjärnvärvar Johanna Nordström, en av Sveriges mäktigaste inom sociala medier, som går från Social Media Manager-tjänsten på Nyheter24, till videoredaktionen på Bonnier Magazines & Brands

– Att få jobba som videoproducent hos Bonnier Magazines & Brands är en jättestor ära för mig. Att få jobba med innehåll på en så stor plattform är sjukt mäktigt och jag ser fram emot att utvecklas och lära mig ännu mer. Det kallar jag vardagslyx, säger Johanna Nordström.

Maya Dahlén Persson blir Göteborgs-Postens nya onlinechef. Foto: Pressbild

Maya Dahlén Persson blir ny onlinechef på Göteborgs-Posten

Maya Dahlén Persson blir Göteborgs-Postens nya onlinechef. Hon kommer närmast från rollen som nyhetschef på GT och kommer att ansvara för GP:s digitala etta och breaking news-rapportering.

– Det känns väldigt kul att ta sig an det här uppdraget. Det är mycket som händer och kommer att hända på GP och jag ser fram emot att, tillsammans med mina nya kollegor, leverera relevant journalistik till våra läsare. Och givetvis ha roligt på vägen, säger Maya Dahlén Persson, tillträdande onlinechef på Göteborgs-Posten, i ett pressmeddelande.

Ditt nästa drömjobb finns här! Se alla våra lediga tjänster på Mediejobb.nu 

Maya Dahlén Persson har sedan sommaren 2015 haft en fast anställning i rollen som nyhetschef på tidningen GT där hon bland annat lett tidningens digitala nyhetsarbete. Maya Dahlén Persson kommer huvudsakligen att ansvara för GP:s breaking news-rapportering och den digitala ettan.