Lisa Rejler blir ny kommunikationschef på Rejlers. Foto: Pressbild

Hon blir ny kommunikationschef på Rejlers

Thomas Rebermark, marknads- och kommunikationschef, avslutar sin tjänst på Rejlers AB den 29 september. Lisa Rejler, Investor Relations & CSR-chef på Rejlers, tillträder med omedelbar verkan tjänsten som tillförordnad kommunikationschef och kommer att ingå i Rejlers koncernledning.

Lisa Rejler har en magisterexamen från Göteborgs universitet och arbetar idag som Investor Relations & CSR-chef på Rejlers AB där hon sedan 15 år tillbaka arbetat med kommunikation, Investor Relations och hållbarhet. Innan dess har Lisa arbetat med försäljning på reklambyrån Jack Nadel International i London, som marknadsansvarig på ÅF Elprojekt i Göteborg och som projektledare för internationella utbytesprojekt på Svenska Institutet.

Se de senaste lediga tjänsterna på Mediejobb.nu

Pino Roscigno blir ny marknadsdirektör på Stadium. Foto: Pressbild

Han blir ny marknadsdirektör på Stadium

Sportkedjan Stadium stärker upp marknadsavdelningen och rekryterar Pino Roscigno som ny marknadsdirektör.

Sportkedjan Stadium stärker upp marknadsavdelningen och rekryterar Pino Roscigno som ny marknadsdirektör. Pino kommer närmast från en tjänst som marknadschef på SPP och börjar på Stadium den första november.

– Det känns väldigt roligt att kunna välkomna Pino till Stadium. Han är en driven ledare med stor erfarenhet av att jobba med kundrelationer, både fysiskt och digitalt, säger Karl Eklöf, vd på Stadium, i ett pressmeddelande.

Pino Roscigno har över 20 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning från olika ledande positioner och har under de senaste sex åren arbetat som marknadschef på SPP. Pino kommer att vara stationerad på Servicekontoret i Norrköping.

– Jag har alltid varit intresserad av träning och hälsa så jag ser verkligen fram emot att komma igång och bli en del av teamet som vill inspirera människor till ett aktivt liv. Stadium är unikt på många sätt och jag är otroligt taggad på att vara en del Stadiums fortsatta resa, säger Pino Roscigno.