Mediejobb.nu

Lediga jobb inom media, marknad, reklam, PR, kommunikation och webb

Nyheter

Sofia Wood får nytt toppjobb - blir ny marknadschef på Bukowskis. Foto: Pressbild

Hon blir ny marknadschef på Bukowskis

Sofia Wood kommer närmast från en tjänst som Digital Communications Manager på Bukowskis, en roll där hon har utvecklat Bukowskis digitala kommunikation och stärkt den visuella närvaron.

Sofia Woods nya uppdrag blir att utveckla företagets varumärke och förtydliga Bukowskis erbjudande som Nordens ledande och mest moderna auktionshus.

– Det känns otroligt spännande att få fortsätta utveckla ett varumärke som Bukowskis, som lyckas kombinera en anrik historia med en tydlig förståelse för vår omvärld idag och den potential det innebär för att kunna växa globalt, säger Sofia Wood, marknadschef Bukowskis, i en kommentar.

Related Articles

Anna Järnebeck blir ny digital kommunikatör på Visit Roslagen. Foto: Pressbild

Hon blir ny digital kommunikatör på Visit Roslagen

Visit Roslagen förstärker nu gruppen med Anna Järnebeck i rollen som digital kommunikatör. Anna kommer att arbeta med att utveckla Visit Roslagens digitala närvaro, men också med kompetenshöjande insatser kring digital kommunikation för aktörer. – Med en ökad kunskap om våra prioriterade målgrupper i kombination med hur man kommunicerar med dessa i olika kanaler kan […]

Pr-byrån Westander har värvat Johanna Wilkens. Foto: Pressbild

Wilkens lämnar Friends – går till Westander

– Westander är en pr-byrå som vill bidra till en positiv samhällsutveckling och den drivkraften betyder mycket för mig. Jag vill hjälpa fler aktörer att få genomslag för sina viktiga frågor, säger Johanna Wilkens, pr-konsult på Westander, i ett pressmeddelande. Anmäl dig till nyhetsbrevet som ger dig veckans hetaste lediga jobb – direkt i  din […]