Hon blir ny vd på Wallstreet Media

Den 1 november tillträdde Sanna Kindmark rollen som vd för det Stampenägda mediebolaget Wallstreet Media.

Sanna har, med ett uppehåll på två år, varit anställd i bolaget sedan 2006. Sedan februari 2017 är hon operativt ansvarig för verksamheten, vars primära fokus är utomhusreklam.

– Det är med glädje jag kan presentera Sanna som ny vd för Wallstreet Media. Sanna har en lång och gedigen erfarenhet av utomhusreklam och hon har gjort ett väldigt bra jobb som operativ chef för verksamheten. Det senaste året har varit ett utvecklingsår och nu är det full fart framåt i både Göteborg och Stockholm. Med Sanna som ansvarig är jag övertygad om att det kommer bli bra, säger Johan Hansson, vd Stampen Media, i ett pressmeddelande.

Missa inga lediga tjänster! Anmäl dig gratis till nyhetsbrevet som ger dig veckans hetaste jobb

Sanna Kindmark var anställd på Wallstreet Media mellan 2006 och 2014 och kom tillbaka till företaget 2016. Tiden däremellan var hon etableringsansvarig på Nordic Wellness. Nu är Sanna redo att anta rollen som vd för Wallstreet Media.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få axla rollen som vd på Wallstreet Media som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Under 2018 kommer vi att lägga vårt fokus på trafikreklam primärt, vilket också är vår kärnverksamhet, säger Sanna Kindmark, tillträdande vd på Wallstreet Media.

Maria Baldin är ny kommunikations- och hållbarhetsdirektör på Södra. Foto: Henrik Björnsson

Hon får toppjobb på Södra

Maria Baldin har utsetts till kommunikations- och hållbarhetsdirektör i Södra. Hon tillträder 1 januari 2018.

Maria Baldin är 50 år, kommer närmast från en roll som kommunikations- och hållbarhetschef för Siemens Sverige. Dessförinnan arbetade Maria på Bewator, Comex Electronics och Bennett BTI Nordic. Maria har en gedigen och bred erfarenhet med ett tydligt affärsfokus. Vidare är det företagets avsikt att med denna rekrytering placera kommunikation och hållbarhet under ett ledarskap. Detta är ett sätt att ytterligare stärka fokus på Södras strategi. Maria tillträder den 1 januari 2018.

Nya jobb varje dag! Se de senaste lediga tjänsterna på Mediejobb.nu

– Maria Baldin har en industriell bakgrund med stark kommunikations- och hållbarhetskompetens och med utgångspunkt i affären. Detta kommer Södra tillgodo i vårt fortsatta arbete med att stärka konkurrenskraften, tillväxten och den långsiktiga lönsamheten, säger vd och koncernchef Lars Idermark, i ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot att jobba för Södra och det som genomsyrade mitt vägval var känslan av ett stabilt företag med starka värderingar, en utpräglad hållbarhetsprofil med hög kompetens. Det finns tydliga mål, strategier och planer på hur Södra ska visa vägen inom kommunikation och hållbarhet, säger Maria Baldin.