Pr-byrån Westander har värvat Johanna Wilkens. Foto: Pressbild

Wilkens lämnar Friends – går till Westander

Pr-byrån Westander har värvat Johanna Wilkens, senast kommunikationschef på organisationen Friends. Hon har lång erfarenhet från ideell sektor och har även varit pr-ansvarig på Blocket.

– Westander är en pr-byrå som vill bidra till en positiv samhällsutveckling och den drivkraften betyder mycket för mig. Jag vill hjälpa fler aktörer att få genomslag för sina viktiga frågor, säger Johanna Wilkens, pr-konsult på Westander, i ett pressmeddelande.

Anmäl dig till nyhetsbrevet som ger dig veckans hetaste lediga jobb – direkt i  din inkorg – helt gratis!

Varit tidigare på Blocket
Johanna Wilkens lade grunden för Friends opinionsbildning, som fokuserat på ökade resurser till skolornas arbete mot mobbning och diskriminering. Tidigare har hon bland annat varit pr-ansvarig på Blocket, där hon startade företagets arbete med sociala medier.

– Johanna Wilkens har omfattande erfarenhet av att skapa publicitet och bilda opinion. Hennes kompetens och engagemang kommer vara en stor tillgång för våra uppdragsgivare, säger Patrik Westander, vd på Westander.

Sofia Wood får nytt toppjobb - blir ny marknadschef på Bukowskis. Foto: Pressbild

Hon blir ny marknadschef på Bukowskis

Sofia Wood får nytt toppjobb på Bukowskis. Nu kliver hon in i rollen som marknadschef på den anrika auktionsfirman.

Sofia Wood kommer närmast från en tjänst som Digital Communications Manager på Bukowskis, en roll där hon har utvecklat Bukowskis digitala kommunikation och stärkt den visuella närvaron.

Sofia Woods nya uppdrag blir att utveckla företagets varumärke och förtydliga Bukowskis erbjudande som Nordens ledande och mest moderna auktionshus.

– Det känns otroligt spännande att få fortsätta utveckla ett varumärke som Bukowskis, som lyckas kombinera en anrik historia med en tydlig förståelse för vår omvärld idag och den potential det innebär för att kunna växa globalt, säger Sofia Wood, marknadschef Bukowskis, i en kommentar.